2011-06-27 | 18:46:31

Nytt!

I did it! Jag laddade upp bilderna från min systemkamera. Är jag ett proff eller vad!? Tyvärr blev dom lite mörka, har lite problem med inställningar och sånt skit. Haha!



Skitsnygg väska från H&M!



2 söta tröjor, också från H&M



Älskar tjocktröjan! Såå mysig! Båda tröjorna är från Bikbok och flip flopsen från H&M.

Sen har jag köpte lite smågrejer, armband, ringar, hårspännen och sånt. Men glömde bort att ta kort på det.

2011-06-27 | 17:41:57

Tips!

Ni vet när man känner sig sådär sjukt godissugen men bestämt sig för att vara lite nyttig? Då måste ni prova innocents smoothiesar. Dom är så otroligt goda! Skulle kunna dricka en hel liter direkt, nästan lika goda som godis ;)

Mamma köpte hem 2 små flaskor till mig, dom är så sjut goda! gaaah love them!

2011-06-25 | 15:00:00

Bilder från konfirmationen



Ser ni mig? Uppe i högra hörnet!



Alania, Elsa och jag när vi skulle upp och läsa våra trosbekännelser!

Alla andra bilder ser jag skitrolig ut på så et blev bara två... haha :P
2011-06-24 | 09:04:06

Parfym

Ni vet att jag vann en valfri victorias secret sak? Jag valde en parfym, jag fick den för ett tag sen och den luktar underbart gott!



Nymålade naglar också nu innan midsommar ;)
2011-06-23 | 23:29:39

Ljusterö över midsommar!

Imorrn åker vi ut till ljusterö för att fira midsommar med kusinerna. Tummen ner.. Jag hade hellre velat vara i stan med mina kompisar... Tyvärr kan jag inte ens mobilblogga eftersom min iphone blev baxad i förrgår. Hatar sånna äckliga människor som tar saker från andra, ååh vad sur jag blir! Nu måste jag packa lite, sen ska jag gå och sova. Vi hörs om några dagar, ska försöka fixa några tidsinställda inlägg så ni inte blir allt för uttråkade. Puss!

Innan konfirmationen. Kan visa klänningen senare om ni vill? :)

2011-06-23 | 23:14:16

Rösta på mina klänningar!

För visst är dom sjukt snygga? Jag skulle verkligen inte tacka nej till någon av dom här! Så rösta, rösta, rösta!
Mina designade klänning på NELLY.COM
Mina designade klänning på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min klänning här!

Mina designade klänning på NELLY.COM
Mina designade klänning på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min klänning här!

2011-06-19 | 21:07:42

Idag konfirmerade jag mig!

Kanske kommer bilder från pappas kamera sen om jag orkar ladda upp. Det va skitnervöst för jag skulle berätta min trosbekännelse inför 400 pers. Innan jag skulle gå upp trodde jag seriöst jag skulle dö, jag hade så otroligt ont i magen och skakade så nervös jag var. Men nu är det över och jag är så stolt över mig själv!

Efter hade vi mottagning härpch lite släkt och sånt kom. Jag fick 3000 kr, ett thomas sabo-armband plus en berlock till, ett till armband, en ring, 2 halsband, en bok och sen ska jag få av mamma och pappa. Jag ska antingen få en kamera eller en onepiece. Vad tycker ni?





2011-06-17 | 22:02:31

KONFAAAAALÄGER!

Asså gud förlåt för min lilla bloggpaus, tappade skitmånga läsare men jag har vart på konfaläger och haft det sjukt roligt med underbara personer. Så på söndag ska jag kofirmeras... I början ville jag bara konfirmeras  för att åka på läger och få presenter men det här lägret har faktiskt fått mig att tänka efter. Så jag är verkligen jätteglad över att jag åkte dit! Haha, i början var jag sjukt negativ och ba jag vill hem det här suger lalalla. Det gjorde att jag förlora en halv vecka på att va tråkig och sur? OM jag ångrar det nu... Men,men nu ska jag kolla på klassträffen och sen sova. Vi dygna igår så jag har inte sovit någonting på över 40 timmar. De ni... Haha nej men ni fattar väl att jag är ganska död? ;) Puss



Vi hade kanottävling mellan dom olika församlingarna, vi kom tvåa. Jag och Sara var bäst av alla, vi körde om alla så att vi ledde men så sabba några andra.. hahah ;)
2011-06-09 | 21:46:25

JAG ÄR SJUKT GLAD!

Vet ni varför? Jag vann en tävling på http://aamaziing.blogg.se. Eller kom tvåa, men iallfall jag får välja en valfri victorias secret produkt. Fattar ni? Av typ 300 som va med så kom jag 2a. Jag vinner aldrig något annars, ni skulle se hur förvånad och glad jag blev. Jag hoppade omkring i hela lägenheten :) Dessutom är det ju sommarlov imorrn, bättre kan det ju inte bli! :)



Tänkte kanske välja den här eller någon sorts body splash, vilken tycker ni?
2011-06-08 | 14:35:51

DressCoDe





2011-06-06 | 12:14:47

Todays look



Tröja: Gul och blå Shorts: Gina tricot Solglasögon: H&M

2011-06-04 | 16:55:31

Utelåst..

Gissa om inte jag har glömt mina nycklar? Och min tele har bara 5 % batteri kvar, alla som har iphone vet hur snabbt det tar slut. Inga pengar på mobilen har jag heller så jag kan inte ringa nån. Great.. Nej men hjälp, vafan ska jag göra? Det är bra också att jag slösar mina allra sista batterier på att skriva ett onödigt inlägg. Haha så nu får ni va jävligt tacksamma ;)
2011-06-04 | 14:56:08

Outfit

Nu ska jag dra ner på stan för lunch och ingen shopping. Jag måste verkligen sluta köpa så mycket! Så idag blir det ingenting, om jag inte hittar något jättejättejättefint förstås. Då är det väl okej? Slänger upp dagens outfit, hope you like it!



Tröja: Gina Shorts: Cheap monday (klippte av ett par gamla jeans) Väska: Belle Smycken: H&M och gina
2011-06-04 | 13:35:45

Beställt






2011-06-03 | 17:15:43

Hiss/ diss



Sommaren, (man måste ju..) visst det är liite varmt ibland. Men när man kommer ihåg hur mycket man klagade i vintras så känns det inte lika jobbigt. Det är så skönt! Sen mitt sommarlov kommer ju inte bli helt fel det heller. Först konfaläger, sen midsommar på ljusterö, skåne med micha, och sen USA I 3 VECKOR! Jag längtar så jag dör. Gud vad jag ska shoppa...

Desperate housewives. Det är den bästa serien som någonsin funnits, kollar varje tisdag så klart! Jag tror jag har följt den sen tredje säsongen eller något sånt. Men nu är det säsongsavslutning på tisdag buhuh :( Hur ska jag klara mig hela sommaren!?


Cafe cooler på 7eleven. Så sjukt goda! Både i vanilj och cappuccinosmak. Jag hatar kaffe annars, men den smakar inte alls kaffe..lite mer choklad typ. Skulle inte sitta fel med en just nu faktiskt...



Köpte en idag faktiskt... hehehe



Otrevliga människor.. Seriöst jag fattar inte grejen? Är man på dåligt humör så ska man va otrevlig mot allt och alla? Jag och min kompis va inne på H&M och så frågade jag snällt "Ursäkta står ni i kö?" och så svarade dom " Öhh, jaa ser du inte det eller?" Men världens bitchigaste röst och gav värsta sneblicken. Jag hade sån här lust att typ slå till henne. Snälla VARFÖR måste man vara otrevlig när man kan vara trevlig? Dom här människorna har inte precis gjort något mot dig. Det är bara så sjukt onödigt! Är nån glad och trevlig så smittar det av sig, ävev dom man inte känner! Blir så sjukt irreterad påd et här alltså..
2011-06-03 | 16:54:21

Shopping

Va på stan med mami och då blir det ju alltid lite grejs ;) Vet ni, jag gick med shorts för första gången för iår. Jag hatar mina ben och hatar att visa dom.. Dessutom hade jag inget smink utom mascara, fett bra. Känner mig så nöjd :D Här är lite bilder på det jag köpte.





Skitsött linne och aaassnygga jeans. Har ett par likadana i en annan färg, men dom sitter så jäkla bra!



Magtröja, love it!





Skitsnygg klänning. To die for. Tänkte ha den på konfirmationen och skolavslutningen. Kolla in ryggen också ;)


Sen köpte jag en sån här också, min andra hade tagit slut. Den luktar helt sjukt gott! Mmm...
2011-06-01 | 14:29:39

snygg bloggen blev då..

eller inte. Världens dåligaste design ever. Är det nån som gör gratis designer eller vet nån kommentera då. Puss!



tog på mitt papper i skolan, jag sitter alltid och målar. Antingen på böckerna eller bänken ;)

2011-06-01 | 13:24:24

WTF

Min jävla header är borta???????? VAFAN.... gaaah jag blir GALEN. Får väl försöka fixa en ny dåra.

Och ni vet när det kommer upp en sånhär virussak jag såg nyss att jag hade 39 virus på den här datan. Jag är skiträdd för att den också ska dö. Är det nån som vet hur man får bort virus? SNÄLLA kommentera då. Puss!