2012-04-27 | 17:28:17

Årets första grillning!

Nu är det äntligen vår, typ iallfall. Så ikväll ska jag möta upp några vänner och grilla. Soooom jag har längtat efter det här, grilla är ju bara så mysigt. Ha en bra fredagskväll ni också!

2012-04-25 | 20:50:26

Hittat balklänning!

Var på stan med Carro och Micha idag. Först åt vi på sandys, jag tog en cesarsallad. Såå gott! Sen hittade jag min balklänning, köpte den på zara. kostade bara 300 så blev riktigt nöjd! Nu ska jag bara hitta några snygga klackar till! Nu sitter jag hemma och kollar på big brother.. hehe. Äter blodapelsiner. Visst är det så gott? Skulle typ kunna leva på det... Nu ska jag fortsätta kolla, ska försöka gå och lägga mig också. Har nationella prov i engelska imorrn så vill vara utvilad. Ska skriva en uppsatts, det jag är sämst på.. Hoppas det går bra nu!



2012-04-25 | 20:42:47

Svar

Du verkar ha en väldigt fin kropp. Tränar du? Eller har du några tips på hur man kan få en fin kropp?

Innan har jag inte gjort någonting efter jag slutade med fotbollen för några år sen. Köpte friskiskort men använde det aldrig. Men nu den senaste veckan har jag börjat ta tag i träningen. Jag ha blivit mycket mer taggad och målmedveten! Men tro mig jag vet hur svårt det är att komma igång, tyvärr har jag inget riktigt bra tips. Försök att tänka positivt tänk på hur bra resultatet kommer bli, och tänk på den sköna känslan när man går hem från gymmet! Då kan du verkligen känna dig stolt!

Förut åt jag också sjukt mycket skräpmat och godis. Jag åt det varje dag! Men nu har jag trappat ner på det, ett bra tips är att ätaa mycket frukt. Gott och nyttigt! Istället för godis brukar jag köpa jordgubbar, och äpplen har jag alltid hemma ifall jag blir sugen på nåt. Byt ut det mjuka brödet mot knäckebröd, myyycket nyttigare! Att göra smoothiesar är också jättebra! Ta yougurt och hallon, skippa sockret. Gott och nyttigt!

Det här är också jättegott och enkelt. Ta bara vaniljyogurt fullkornsflingor och banan. Äter det varje dag till frukost, det är såå gott och ganska nyttigt. Så prova det, det är verkligen skitgott!


2012-04-25 | 19:50:42

Dagens outfit!





Tyckte faktiskt om min outfit idag, det är ju detaljerna som gör kläderna lite roligare och lite annorlunda. I det här fallet spetsen på linnet som sticker fram. Tyckte det blev mycket sötare nu!

Tröja: Zara
Linne: H&M
Jeans: Hollister

Till det converse och tomas saboarmband. Vad tyckte ni? ♥
2012-04-25 | 19:45:57

Spexfoto

Vi hade spexoto idag. Vi skulle vara teckande figurer och vi va alvin och gänget, haha! Som ni kanske ser är jag alltså Simon, mina glasögon är ju bara fööör bra! Här är iallfall lite bilder... Nu ska jag äta hamburgare! Är jättehungrig!



2012-04-13 | 20:11:00

Varit med anna på stan idag!

Vi har varit på stan, fikat och lite sånt! Mysigt, och typ det ända som finns att göra när det är sånt här skitväder... Ska visa en jättefin kofta från Zara som jag köpte, och hittade även en skitsnygg jacka som jag vill ha.och ett par jeans. och en till tröja. och ett par klackar till balen. plus att jag ska slinga håret. Det blir typ sammanlagt 4000... weho!





2012-04-01 | 15:59:36

Måste bara ta upp det här!

Ni kanske har sett dne här tjejens video innan annars kan ni kolla här. Det som gör mig så sjukt förvånad, äcklad är alla kommentarer både på youtube och hennes blogg. "Hon förtjänar att dö" "gör en sista videoblogg där du tar livet av dig" osv... Förlåt man vad i helvete är det för fel på människor? Hur kan man önska nån att dö? Fattar ni vad innebörden av det är eller? Hon är fan typ 17 år och man ska ine dö när man är 17, och framförallt inte välja det själv. Jag vet att hon gjort provocerande videos, men bara för att hon sagt att hon hatar fula människor är hon inte värd att dö? Jag har bara så otroligt svårt att förstå hur man kan önska en annan människa livet...

Min vän tog självmord för några veckor sen. Han finns inte här mer, kommer ALDRIG komma tillbaks. Han kommer aldrig få uppleva något mer. När nån är död kan man inte ta tillbaks något, eller göra något annorlunda. Då är det försent. Så snälla tänk på vad ni skriver! För er kanske det bara är en obetydlig kommentar men för någon annan kan den kommentaren vara avgörande. Ni vet inte hur mycket jag tänker på han, hur jag kunde missa att han var SÅ ledsen. Förstår ni hur mycket man skyller på sig själv? Det kanske inte är mitt fel, men man tänker på alla sätt man kunde hjälpt honom. Så fort jag hör nånting roligt och skrattar så tänker jag bara fyfan vad jag och laith hade skrattat åt det här! Natti kanske är jättesöt när man väl lär känna henne? Och tänk på alla som står henne nära.. skriv inget onödigt. om det här skulle vara seriöst finns det bara er själva att skylla.