2011-07-31 | 13:55:04

I miss you

2011-07-31 | 13:50:31

Bilder

asså jag tog verkligen inga bilder. Så tråkigt! Men hade inte riktit tid, haha.. Här kommer ialfall några.

New york

Disney landTog bara lite bilder på fyrverkerierna, men det va iallfall sjukt roligt och fint där! Det va jätteroligt för dom sa till någon att deras "svenska släktingar var här för första gången" och då fixade dom vip platser till oss både till fyrverkerierna och showen plus 6 fasttickets så att vi kunde gå förbi hela kön, bra va? ;)

Santa barbara + San francisco (vi va bara i san fancisco en dag)På american eagle, köpte både tröjan och jeansen,men vi får väl se om jag någonsin får tillbaks min väska...Flyget hem2011-07-30 | 12:21:09

Hemma!

Det va seriöst den aboslut bästa resan i mitt liv!  Asså 2 veckor räckte inte! Dessutom lärde jag känna Mckenna, vi hade skitkul!!!! Hängde på stranden, shoppade lalalal. Åh hade så det så sjukt bra....

....Tills vi kom hem till Sverige och vi upptäckte att min resväska inte va med. Asså jag började seriöst nästan gråta. ALLT va där ALLT. Hela min garderob plus allt nytt jag köpt. Asså jag vet inte vad jags ska göra... Jag DÖR om jag inte får tillbaka den!!! Asså dör helt seriöst, får inte jag tillbaks den har jag inga jeans, iga shorts, inga bhar inag trosor, inga linnen inga fina tröjor inga skor!!!!!!!!!! vet inte vad jag ska öra, får fan damp på dehär!!!
2011-07-11 | 19:03:27

MICHAELA NILSSON!

Jag älskar dig så otroligt mycket! Du betyder sjukt mycket för mig! Med dig kan jag vara mig själv, prata om allt, vi känner varann så bra! Jag har verkligen tur som har en så fin bästavän... och alla våra minnen. OMG! Skåne, när vi lekte tanter, åkte rollerblades rakt in i skyltfönstret, barnvagnarna, sälen, när vi bara går hem och lägger oss och sover, tar våra jäkla profilbilder som ändå aldrig blir bra, våra wb fjortistider.. BARCELONA (som vi ska snart till igen) osv.... Vi har dom bästa minnena! Nu åker jag till USA och du till Grekland. Vi kommer inte ses på en månad!! Vet inte hur jag ska klara mig utan dig, men jag älskar dig! Kom ihåg de... ♥I sälen i våra pälsbollsmössor ;)
HAHAHAHAH BÄSTA BILDEN!

HAHAHHAHAHAHHhAHHAHHAHAHAHHAH2011-07-10 | 22:38:26

Köplista USA

Converse 2 par
Juicy couture mjukisdräkt
Abercrombie tjocktröja och t-shirts
Abercrombie shorts kanske jeans också?
Victorias secret body lotions, body splash och parfymer
Vc bhar och trosor
bikini, skor, kläder osv.. kommer inte på nåt mer just nu
2011-07-05 | 10:54:03

På landet!

Heej alla! Förlåt för att jag inte skrivit nåt men internet är helt sjukt segt.. Jag badar, solar, chillar, äter massa godis, ja ni vet sånt man gör på landet haha! Nu ska jag gå och äta frukost, en sak till som är bra med landet, man sover skitbra och kan gå upp när man vill :D Fast jag måste erkänna att jag ändå längtar hem till stan... Aja vi hörs sen, puss!
2011-07-01 | 14:51:09

Dalarna'11HAHAHHA hanna hjular!

HAhHAHHAHH vi försöker med mangedansen... som ni ser gick det ganska dåligt!

Haha...2011-07-01 | 14:29:49

Jag har fått min iphone!

Jag fick ju en nästan en ny på försäkringen, så nu har jag iallfall fått min tele. Men måste fixa med lite appar och sånt. Så jävla skönt att ha en tele igen! Mn jag har INGA nummer vilket är skitjobbigt! Nu har jag iallfall en tele igen så kan ta massa kort nu på landet. Va tvungen att släpa med systemkameran till dalarna och dne orkade jag ju inte ta med till leksand sommarland eller stranden så blev bara några bilder från dagarna... Mn slänger upp dom i ett inlägg snart.

Juste nu kan jag ju mobilblogga från landet! Bra va? :D