2012-03-31 | 17:48:20

Hemma

Så skönt att komma hem! Va ute igår, vi va å nån fest. Helt okeej kväll! Sen kom vi hem runt 2 och kolla lite på desperate housewives innan vi somna. Hade glömt bort hur bra det va! Sen var vi lite på stan idag, men hittade som vanligt ingenting. Hatar det, såå tråkigt. Sen åt vi på jensens bofhouse, och köpte en chailatte på vägen hem. Haha när man inte hittar några kläder köper man mat istället! Blir alltid så för mig... Kom hem för ett tag sen och sitter och kollar på big brother nu. Äälskar det! Och vi har fått biljetter till big brother live så vi ska dit några söndagar, ska bli skitkul! Det var väl min dag, får se om jag orkar dra ut ikväll.. känner mig sådär. Vill inte bli sjuk igen och det har ju blivit så jävla kallt! Snö och alllt.. Precis när man trodde att det va vår.en bild från kvällen på mig och miicha!

2012-03-29 | 22:09:27

Gymnasium

Vilket gymasie ska du börja i?

Vilka linjer har du valt?

Kan du säga dina 3 första skolor/inriktningar till gymasiet? Ingen aning om vart jag ska gå så kunde vara roligt att höra vad andra valt. Kram :)

Fått några frågor om gymasievalet så tänkte svara dom. Jag valde i första hand östra samsam, sedan ekonomi marknadsföring, efter det tog jag norra samsam och sist bromma samsam och bromma sam/media. tror även jag tog jensen norra och några andra skolor efter. Men det var iallfall mina val! Tror inte jag kommer in på östra, för jag har nog liite för låga poäng och det var rekordmånga i år som sökte dit.

Asså jag är väldigt trött på min skola, på nian på typ allt. På ett sätt ska det skitroligt att börja om på nytt. Men jag kommer nog ändå sakna vasa och alla mina gamla klasskompisar liksom. Dessutom så är det helt ärligt faktiskt lite scary att börja helt själv i en ny klass. Vet jag kommer ha några gamla kompisar i skolan, men de har inte valt samma inrikting. Nu får man en ny chans att visa vem man är och skaffa nytt umgänge, men tänk så passar man inte alls in? Vi får helt enkelt se hur det blir tillslut.. hoppas bara att det blir bra iallfall!
2012-03-29 | 21:54:01

Sjuk

Vart sjuk idagg :( Ni vet ont i halsen och sånt skit.. Nu ska jag iallfall plugga lite idrott, innan jag ska kolla på the river. Det är fett spännande ju! Här kommer en bildbomb från min roliga dag!

My lifesavers! Läkerol, smoothie och kall vaniljlatte.. Mmm.... Haha har druckit 4 såna smoothiesar idag. oops!Försökte plugga lite... gick sådär...HAHA vacker bild dehär då!Mitt fina juicyskal. Love it!Lagade nyttig middag, riktigt duktig tjej!
2012-03-28 | 21:48:14

OnsdagsmysSitter och kollar på top model (missade det igår) och käkar jorgubbar. Skiter i och plugga fast jag borde. onsdagsmys på hög nivå!
2012-03-19 | 18:11:47

Fikat

Gick och fika idag efter skolan med några tjejor, blev några macarons plus en chai latte. Så sjukt gott! Jag som skulle börja vara nyttig, men vi hade ju nationella i kemi idag så tyckte att jag var värd det!

2012-03-08 | 21:47:13

Vårkänslor

Nu när solen börjar lysa på kan man äntligen ta fram solglasögon! De kan verkligen lyfta upp en hel outfit och känner man sig ful och sliten är det bara att sätta på dom. Perfekt. Kör på mina pilotisar från H&M just nu, sjukt billiga och snygga. Men ska nog ta och införskaffa mig ett par raybans snart, enda anledningen att jag inte köpt dom nu är för att jag är så jäkla slarvig. Tappar bort allt, eller gör sönder.. och orkar inte köpa ett par solglasögon för 1000 kr om jag ändå tappar bort dom efter nån månad. Men vi får helt enkelt se hur det blir med det senare!2012-03-08 | 21:42:38

Jag älskar dig!

En otroligt fin vän gick bort förra veckan. Går inte att besskriva känslorna om man inte upplevt det själv. Jag gråter och gråter men ändå så förstår jag inte innebörden. Men jag älskar dig otroligt mycket laith, saknaden är enorm! Men som sagt, gud tar sina finaste änglar först... ♥