2011-12-30 | 21:19:18

Mina julklappar

Någon ville höra vad jag fått i julklapp så tänkte berätta det!

* Boomerang jacka, den här alexandra i svart! Ääälskar den, hatade min gamla fjällis..
* Nya klackar, sjukt snygga!
* 2000 kr
* Presentkort på hollister 600
* Jag fick både beyonce och britney parfymen
* 2 böcker, hungerspelen typ.
* En body lotion från naomi campbell
* En skiiitbra foundation från make up store
* Fjäderörhängen och ett armband
* Ett äkta silverhalsband med ett litet hjärta, ska alltid ha det på mig nu :)
* Massa godis och sånt där
* En tröja från hollister
* 1 nagellack, 2 läppstift, 2 ansiktsmasker och lite annat.

Det var väl det tror jag!  Ikväll skulle jag och några gått på bio, men det blev inte av för det va fullt... Vi skulle sett den här In time, den verkar bra iallfall så det va synd att den var fullbokad..
Nu ska jag gå och titta på harrypotter.... haha jag vet! Jag hatade harry potter förut, men nu tycker jag att dom är sjukt bra óch eftersom vi har alla filmer hemma så kan jag kolla på dom! Ha en bra kväll allihopa, puss!
2011-12-30 | 21:07:40

Föööörlåt

Asså jag har haft fullt upp, det är ju som sagt jullov. Men nu ska det bli bättring. Imorrn är det nyår, wiihoo. Har längtat i typ ett år känns det som. Först blir det middag hos carro med finaste tjejerna och sedan utgång! Ska visa er outfiten sen och mina nya älsklingar. haha alltså nya klackar som jag ska ha på nyår!

Men min blogg har blivit sjukt tråkigt.. jag har ju ingenting att ta kort med! Vet inte riktigt hur jag ska göra men får fixa det på nåt sätt, helt sjukt att jag har läsare kvar men jag lovar att bloggen kommer bli såå mycket roligare snart! Ny design skulle ju inte heller skada... men somsagt har inget att ta kort med!